top of page
HOME

laat je verhalen vertellen om je zichtbaarheid te vergroten

but first copy

CONTENT: DE SLEUTEL TOT MEER ZICHTBAARHEID

MAAK CONTENT EEN PRIORITEIT

Er is binnen jouw bedrijf veel te communiceren. Op de website, via nieuwsbrieven en op de social mediakanalen. Maar er is één groot struikelblok: het ontbreekt intern aan tijd en/of mankracht om de teksten goed op papier te zetten. Zonde, want hierdoor mis je als organisatie de kans om jezelf goed in de kijker te spelen bij jullie ideale klant. Het is tijd om in actie te komen en ervoor te zorgen meer van je bedrijf te laten zien.


BESTEED JE TEKSTEN UIT EN BLIJF IN CONTACT MET JE DOELGROEP

Door met BUT FIRST COPY mij je verhalen te laten vertellen kun je als bedrijf eenvoudig je zichtbaarheid verhogen én je relatie met je doelgroep verdiepen. Bovendien kun je op deze manier laten zien dat je meer in huis hebt en al jullie in-house kennis delen. Door een constante stroom betrouwbare en foutloze content op maat bouw je moeiteloos aan meer vertrouwen in je merk/bedrijf. 

voor EEN BETROUWBARE EN CONTINUE STROOM BLOGpostS en ARTIKELEN

BLOGPOSTS EN ARTIKELEN OP MAAT 
Met BUT FIRST COPY kun je long copy op maat inkopen. Met drie verschillende pakketten heb je voldoende opties om als bedrijf het voornemen 'we moeten meer van onszelf laten horen' in daden om te zetten.

 

  • We willen contact zoeken en houden met de doelgroep

  • We willen autoriteit aantonen door kennis te delen

  • We willen inzicht verschaffen wat onze organisatie nu precies doet

  • We willen een gezicht geven aan de mensen in het bedrijf

  • We willen onze online aanwezigheid en vindbaarheid verhogen

 

Deze contentplannen en -doelen kun je dankzij BUT FIRST COPY afvinken. Het schrijven van artikelen en/of blogposts staat niet langer onderaan de prioriteitenlijst: het is een essentieel onderdeel van je bedrijf dat voortaan gecoverd wordt.

over but first copy
prijzen

BUT
FIRST COPY PAKKETTEN 

WAT HOUDT BUT FIRST COPY PRECIES IN?

Met de BUT FIRST COPY pakketten krijg je de mogelijkheid om copy credits in te kopen die je naar wens in kunt zetten. Elke copy credit is goed voor 1 blogpost of artikel van maximaal 500 woorden, waarbij ik als extraatje ook altijd de tekst voor een bijbehorende social post aanlever. 

JIJ BEPAALT, IK SCHRIJF!

Is de lijst met onderwerpen waarvoor je artikelen en blogposts wilt hebben eindeloos? Perfect, dan kunnen we meteen aan de slag!  Maar ook als je graag eerst even wilt sparren ben je bij mij aan het juiste adres. Door eerst samen te brainstormen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf alle gewenste verhalen én meer op papier krijgt.  

prijzen

but first copy

BUT FIRST COPY premium

7 copy credits - €1.150,- (ex btw)

BUT FIRST COPY professional

5 copy credits - €850,- (ex btw)

BUT FIRST COPY light

3 copy credits - €550,- (ex btw)

Per copy credit krijg je 1 blogpost/artikel van maximaal 500 woorden, inclusief 1 aanpassingsronde. Deze pakketten betaal je vooraf en zijn een jaar geldig.

 

De copy credits zijn niet geldig voor blogposts op basis van interviews, maar hier kan ik je uiteraard ook bij helpen. Neem even contact op voor meer informatie!

Ben je op zoek naar puur SEO geoptimaliseerde teksten om beter gevonden te worden in Google? Als ervaren SEO copywriter kan ik dit ook voor je verzorgen, inclusief zoekwoordenonderzoek. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, stuur me dan ook een mailtje.

voor EEN BETROUWBARE EN CONTINUE STROOM BLOGS en ARTIKELEN

WERKWIJZE BUT FIRST COPY

Klinkt het idee dat je je niet langer zorgen hoeft te maken om het schrijven van content je als muziek in de oren? Fijn! Dan wil je vast ook graag weten hoe dit precies in zijn werk gaat.

 

Telefonische intake:

Op basis van een telefonisch intakegesprek leren wij elkaar kennen, kun je je hulpvraag toelichten en kijken we natuurlijk of we een juiste match zijn.

Brainstorm & contentplan:

Tijdens een contentcall brainstormen we over de concrete onderwerpen waar ik de artikelen/blogposts over zal schrijven. Jouw input is van groot belang, want jij kent het bedrijf als geen ander. Ik weet op mijn beurt weer hoe ik de vertaalslag naar goede teksten moet maken.

 

We bespreken uiteraard ook het doel van de tekst, de call to action en de doelgroep, zodat ik precies de juiste snaar raak. Aan de hand van eventuele contentideeën vanuit het bedrijf en mijn eigen voorstellen bepalen we gezamenlijk een contentplan. Hierin staat precies wanneer je welke tekst van mij ontvangt.

Kant-en-klare content op maat:

Ik schrijf de artikelen/blogposts over de gewenste onderwerpen, geheel in lijn met de tone of voice van het bedrijf. Door mijn frisse blik van buitenaf blijf ik in mijn teksten weg van vakjargon en vind je aan de hand van mijn teksten moeiteloos aansluiting bij je gewenste doelgroep.

 

Na 1 aanpassingsronde waarin je inhoudelijke feedback kunt geven, ontvang je de teksten per mail. Inclusief een kant-en-klare tekst om het artikel op bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook te delen. Wil je ook graag een bijpassende, rechtenvrije foto ontvangen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden!

Let's do this again:

Zijn alle artikelen gepubliceerd en ben je door je copy credits heen? Dan is het tijd voor een telefonische evaluatie! Tussentijds is er uiteraard ook altijd ruimte voor overleg en eventueel bijsturen van het eerder bepaalde contentplan.

 

Ben je tevreden over de geleverde teksten en wil je blijven werken aan je zichtbaarheid? Dan kunnen we onze samenwerking in deze, of een eventuele andere, vorm voortzetten!

Hoe jij kant-en-klare content op maat krijgt

“Met een minimale briefing voelt Virginie precies aan wat de juiste toon is en zij werkt snel en nauwkeurig. Ze kan makkelijk schakelen, wat voor ons heel fijn was toen we binnen een hele korte tijd een reeks artikelen moesten hebben. Virginie denkt als freelancer (en dus extern) ook  graag mee met de belangen van het bedrijf. Bij een serie over geheime adresjes in de stad wist zij bovendien precies de goede plekken te vinden, dus ook goede research kan je makkelijk aan haar overlaten.”

- amsterdam & partners -

“Virginie houdt van haar werk. Door het persoonlijke contact en de vragen die ze mij heeft gesteld, kreeg zij een duidelijk beeld van wat ik wilde. Ik heb de perfecte teksten voor mijn website gekregen. SEO geoptimaliseerd bovendien, en precies in de stijl die bij mijn persoon past.”

- Lyan van Furth Photography  -

werkwijze
bottom of page